Hos INNOFLEX tilbyder, tilpasser og udvikler vi produkter til sundhedssektoren.

Vi tror vi på, at de bedste løsninger opstår, når ideer og input kommer fra dem, der oplever sundhedssektoren på tætteste hold og derved har størst indblik i arbejdsgange, strukturer og processer. Derfor er vores produkter tænkt, udviklet og testet i samarbejde med sundhedspersonale på landets sygehuse og plejecentre.

Vi har fokus på at skabe funktionelt, tryghedsskabende og ergonomisk design, hvor vi sammen med sundhedspersonale, omdanner gode ideer og problemstillinger til innovative produkter.

Brugerdreven innovation og designtænkning er derfor nøgleordene - og vores foretrukne metode er systematisk at inddrage brugerne i udviklingsprocessen. Med udgangspunkt i brugerne og deres unikke indsigt får vi en dybdegående forståelse af brugerens erfaring, perspektiv og verden, samt viden om det der ligger bag brugerens adfærd. Denne viden danner basis for det løsningsrum, hvor produkter bliver til.

Innovationsfaser er altid forskellige, men hos INNOFLEX er vejen fra idé til første prototype kort, fokuseret og effektiv. Nogle ideer kan realiseres umiddelbart, andre kræver yderligere udvikling, prototyping og testfaser.

I vores omstillingsparate og fleksible produktionsanlæg har vi direkte adgang til ekspertviden indenfor materialevalg, bearbejdning, konstruktion og design. Vi har derfor både kompetencer og faciliteter til at bære udviklingsprocessen hele vejen, fra ide til marked.

CSR politik

Vores CSR-politikker bygger på vore kerneværdier, og er baseret på vores strategiske grundlag for virksomheden. Værdierne præger på den måde vores arbejdsmiljø, vores forhold til hinanden, kunder og leverandører.

Forsyningskæden og alle aktiviteter herom respekterer menneskerettigheder, arbejdstagerrettigheder og miljøet.

En rummelig arbejdsplads, skal medvirke til at vores medarbejdere trives og har mulighed for at udvikle sig. Vi tror på vigtigheden af en god balance mellem privat- og arbejdslivet. Ønsket er at give vores medarbejdere et sikkert og sundt arbejdsmiljø. Medarbejdernes kvalifikationer og dygtighed, vil sikre virksomhedens fremgang, og det er derfor vigtigt for os at sikre glade medarbejdere ved overordnet at motivere, uddanne og inddrage dem i virksomheden.

Miljø er en vigtig del af vores værdipolitik. Vi er bevidste om at vi i vores produktion belaster miljø og klima, hvorfor det er vigtigt for os at vælge leverandører, der sikre at alle myndighedskrav overholdes. Vores hovedleverandør Induflex A/S arbejder løbende på at reducere miljøpåvirkningen af omgivelserne og energiforbruget pr. tons produkt

Mission

Danmarks kommercielle platform for innovationsprodukter til sundhedssektoren.

Hos Innoflex A/S modtager vi gode produktideer, udvikler, tester og sælger brugerdrevne innovationsprodukter til sundhedssektoren. Drivkraften er innovation med det formål at udfordre og nytænke de løsninger der anvendes i den danske sundhedssektor. Nøgleord er: hygiejne, arbejdsmiljø, tryghed, design, lavteknologisk, rette materialevalg, sikring af oplevelse, arbejdsprocesserne mere effektive.

Vores forretning er:

IDE: Produktidéer og problemstillinger skal være brugerdrevne og komme fra interessenter i sundhedssektoren.

Test og potential: Vi udvikler og konstruerer prototyper og sender disse i test med formålet: proof of Concept - kombineret med en markedsundersøgelse for at sikre afsætning.

SALG: Salg og afsætning af produkterne sker via de rette salgskanaler, webshop, personligt salg, forhandlere mm.

Vision
Vi vil være den fortrukne samarbejdspartner og leverandør, af brugerdrevende innovationsprodukter til sundhedssektoren, både i ind- og udland.

I tæt samarbejde med sundhedssektoren, vil vi gøre nye idéer til innovative produkter, og samtidig være en proaktiv salgsorganisation, der gør innovative produkter tilgængelige på markedet.

Er du interesseret i at høre mere?
Så vil vi glædeligt tage en uforpligtende snak på tlf: +45 72 10 83 60

Kontakt
info@innoflex.dk
homephoneenvelope linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram